CURS GRATUIT EVALUATOR PROIECTE

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Galaţi organizează în perioada 6-10 noiembrie 2017 cursul gratuit de „EVALUATOR PROIECTE”. Acest curs se adresează tinerilor cu vârsta până în 35 ani cu studii superioare (sunt acceptați și studenții în ani terminali cu mențiunea că diploma se va elibera la finalizarea studiilor) și care doresc să dobândească cunoştinţele şi aptitudinile necesare evaluării de proiecte cu finanţare nerambursabilă (fonduri structurale şi de coeziune europene), alte finanţări prin programe europene sau programe naţionale.

Cei care doresc să se înscrie, o pot face astfel:

  1. prin trimiterea documentelor solicitate mai jos, scanate, la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., până pe 2 noiembrie 2017. Veți pune la SUBIECTUL e-mail-ului: PENTRU CURS EVALUATOR PROIECTE;
  2. prin depunerea dosarului de înscriere direct la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret din str. Stadionului, nr. 1, Galaţi până la data de 2 noiembrie 2017.

Date logistice:

CURSUL VA FI ORGANIZAT ÎN PERIOADA 6-10 noiembrie 2017.

LOCAȚIE: Centrul de Tineret Galaţi situat în strada N. Bălcescu, nr. 59-61, Galați.
(Punct reper: spațiu situat în incinta Facultăţii de Stiinţe Economice, corp Bibliotecă)

Program:

Luni-joi (6-9 noiembrie 2017): 10 - 16.30, cu pauze de cafea și prânz

Vineri (10 noiembrie 2017): 10 – 12 (examen).

Dosarele de înscriere vor conține:


Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0730030091 (consilier Mariana Nacu) sau la sediul D.J.S.T. Galaţi, str. Stadionului, nr.1, Galaţi.

Termen limită de depunerea a aplicațiilor: 2 noiembrie 2017!

NOTĂ:

Participanții vor beneficia și de o masă de prânz în cuantumul a 20 lei pe zi care se va servi la Complexul de Cazare şi Alimentaţie Sportivi (Restaurant Sport Galaţi) din Str. Al. I. Cuza, nr.76-78.

Tinerii participanți trebuie să fie din judeţul Galați. D.J.S.T. Galaţi nu asigură transport și cazare pentru niciun participant.