Curs gratuit Expert accesare fonduri europene

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Galaţi organizează în perioada 6-9 noiembrie 2018 cursul gratuit de „Expert accesare fonduri europene”. Acest curs se adresează tinerilor cu vârsta până în 35 ani cu studii superioare (sunt acceptați și studenții în ani terminali cu mențiunea că diploma se va elibera la finalizarea studiilor) și care doresc să-și perfecționeze cunoștințele în domeniul accesării fondurilor europene.

Cei care doresc să se înscrie, o pot face astfel:

  1. prin trimiterea documentelor solicitate mai jos, scanate, la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., până pe 1 noiembrie 2018. Veți pune la SUBIECTUL e-mail-ului: PENTRU CURS EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENE;
  2. prin depunerea dosarului de înscriere direct la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret din str. Stadionului, nr. 1, Galaţi până la data de 1 noiembrie 2018.

Date logistice:

CURSUL VA FI ORGANIZAT ÎN PERIOADA 6-9 noiembrie 2018.

LOCAȚIE: Centrul de Tineret Galaţi situat în strada N. Bălcescu, nr. 59-61, Galați.
(Punct reper: spațiu situat în incinta Facultăţii de Stiinţe Economice, corp Bibliotecă)

Program:

Marţi-joi (6-8 noiembrie 2018): 10 - 16.30, cu pauze de cafea și prânz

Vineri (9 noiembrie 2018): 10 – 12 (examen).

Dosarele de înscriere vor conține:

  • cartea de identitate (copie);
  • certificat de naștere (copie);
  • certificat de căsătorie, dacă este cazul (copie);
  • diplomă de studii superioare (copie; adeverință scanată an terminal în cazul studenților);
  • formular de înscriere completat și semnat, iar apoi scanat.

Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0730030091 (consilier Mariana Nacu) sau la sediul D.J.S.T. Galaţi, str. Stadionului, nr.1, Galaţi.

Termen limită de depunere a aplicațiilor: 1 noiembrie 2018!

NOTĂ:

Participanții vor beneficia și de o masă de prânz în cuantumul a 20 lei pe zi care se va servi la Complexul de Cazare şi Alimentaţie Sportivi (Restaurant Sport Galaţi) din Str. Al. I. Cuza, nr.76-78.

Tinerii participanți trebuie să fie din judeţul Galați. DJST Galaţi nu asigură transport și/sau cazare pentru niciun participant.