Curs gratuit Evaluator proiecte

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Galaţi organizează în perioada 22 - 26 noiembrie 2019 cursul gratuit de „EVALUATOR PROIECTE”. Acest curs se adresează tinerilor cu vârsta până în 35 ani cu studii superioare (sunt acceptați și studenții în ani terminali cu mențiunea că diploma se va elibera la finalizarea studiilor) și care doresc să dobândească cunoştinţele şi aptitudinile necesare evaluării de proiecte cu finanţare nerambursabilă (fonduri structurale şi de coeziune europene), alte finanţări prin programe europene sau programe naţionale.

Cei care doresc să se înscrie, o pot face astfel:

  1. prin trimiterea documentelor solicitate mai jos, scanate, la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., până pe 18 noiembrie 2019. Veți pune la SUBIECTUL e-mail-ului: PENTRU CURS EVALUATOR PROIECTE;
  2. prin depunerea dosarului de înscriere direct la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret din str. Stadionului, nr. 1, Galaţi până la data de 18 noiembrie 2019.

Date logistice:

CURSUL VA FI ORGANIZAT ÎN PERIOADA 22 – 26 noiembrie 2019.

LOCAȚIE: Complex Alimentatie si Cazare Sportivi ( Hotel Sport), Str. Al.I. Cuza nr. 76-78 , Galati

Program:

Vineri - Luni (22 - 25 noiembrie 2019): 10 - 16.30, cu pauze de cafea și prânz

Marti (26 noiembrie 2019): 10 – 12 (examen).

Dosarele de înscriere vor conține:

  • cartea de identitate (copie);
  • certificat de naștere (copie);
  • certificat de căsătorie, dacă este cazul (copie);
  • diplomă de studii superioare (copie; adeverință scanată an terminal în cazul studenților);
  • formular de înscriere completat și semnat, iar apoi scanat.

Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0730030092 (Antohi Aurelia) sau la sediul D.J.S.T. Galaţi, str. Stadionului, nr.1, Galaţi.

Termen limită de depunerea a aplicațiilor: 18 noiembrie 2019!

NOTĂ

Participanții vor beneficia și de o masă de prânz în cuantumul a 20 lei pe zi care se va servi la Complexul de Alimentaţie si Cazare  Sportivi (Restaurant Sport Galaţi) din Str. Al. I. Cuza, nr.76-78.

Tinerii participanți trebuie să fie din judeţul Galați. D.J.S.T. Galaţi nu asigură transport și cazare pentru niciun participant.