Accesarea fondurilor europene din programul UE Erasmus+

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) organizeaza un eveniment de informare în format fizic la Galați, cu privire la accesarea fondurilor europene din programul UE Erasmus+.

Evenimentul va avea loc în format fizic, în data de 07.09.2021 la Casa de Cultura a Studenților Galați, Strada Științei 115, în intervalul orar 9.30 – 13.30 (inclusiv pauza de cafea și prânz) și este organizat de către Agenția Naționala cu sprijinul MTS.

Gasiți toate informațiile pe site-ul https://www.erasmusplus.ro/stire/vrs/IDstire/927  

Cei interesați să participe sunt invitați să completeze formularul de înscriere de la acest link https://forms.gle/mGZZ9HCmJRihGEgK6 până cel târziu pe 3 septembrie 2021. Cei înscriși vor primi detaliile de tip organizatoric în timp util. Având în vedere contextul pandemiei de Covid-19, evenimentul este conceput pentru un număr de maximum 25 de participanți. În acest context e încurajată înscrierea unei singure persoane din organizație (participarea celei de-a doua persoane din aceeași organizație va fi posibilă doar în limita locurilor disponibile).